Beveiliger met auto meegesleurd

De politie heeft vannacht een 30-jarige Leidenaar aangehouden, die met zijn auto een beveiliger meesleurde.Rond 1.30 uur scheurde de automobilist over het voetgangersgebied van de Bargelaan. Twee beveiligers die in de buurt van het station liepen, wilden hem op dit gevaarlijke gedrag aanspreken en één van hen tikte op het portierraampje. Omdat de bestuurder daarop niet reageerde, opende de beveiliger het portier. Hierop besloot de Leidenaar achteruit te gaan rijden. De beveiliger kreeg daarbij een klap van het portier en werd met de auto meegesleurd. Hij moest met verwondingen over het hele lichaam worden overgebracht naar het LUMC. De automobilist was er inmiddels vandoor gegaan. Agenten rekenden hem thuis in, omdat hij was doorgereden na een aanrijding. Uit een blaastest bleek, dat hij bijna twee keer zoveel alcohol gedronken had, dan is toegestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×