Agent zet achtervolging in, rijdend op gestolen brommer

Rijdend op een gestolen brommer, heeft een agent gistermiddag de achtervolging ingezet op twee jongens, die verdacht worden van heling. Agenten zagen het tweetal zonder helm op een brommer over de Paramaribostraat rijden. Toen de knapen de agenten in het oog kregen, gooiden ze de bromfiets neer en renden weg. Eén van de dienders sprong op het voertuig en zette de achtervolging in. Hij wist één jongen, een 12-jarige Leiderdorper, te pakken te krijgen. Zijn maatje, een 13-jarige Leidenaar, werd thuis aangehouden. De brommer bleek afgelopen maandag in Leiden gestolen te zijn.Het tweetal beweerde de brommer van een vriend te hebben geleend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×