Burgemeester Lenferink feliciteert 103-jarige inwoonster

Jannetje Janna Dingemans werd op 6 maart, 103 jaar geleden, in Rotterdam geboren. Burgemeester Henri Lenferink zal haar aanstaande woensdag een felicitatiebezoek brengen. Mevrouw Poortmans-Dingemans woonde tijdens haar huwelijk in Leiden en heeft daarna 20 jaar in Drenthe gewoond. In 1990 is zij weer teruggekeerd naar haar ‘verrukkelijke’ stad Leiden. De kwieke dame woont nog zelfstandig en kookt haar eigen potje. Toen zij 85 jaar was, behaalde ze haar rijbewijs en bleef rijden tot ze 93 werd. Omdat ze dol is op muziek, bezoekt ze regelmatig concerten, samen met haar zoon. Ook geniet zij van de jaarlijkse vakantie met de orgelvereniging. Haar slogan is: “Je moet niet kijken wat je kwijt bent, je moet kijken wat je overhoudt!”.

Dit jaar worden in Leiden totaal 23 vrouwen en twee mannen 100 jaar of ouder.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×