Kom treinen kijken op Modelspoordag

Liefhebbers van treinen, kunnen zaterdag 29 maart alvast in hun agenda reserveren. In het Rijnlands Revalidatie Centrum wordt dan nameliujk een Modelspoordag gehouden. De dag heeft als thema “smalspoor en Industrie”. Er zijn diverse diorama’s en rijdende banen te bewonderen en er is een aantal stands waar modelspoormateriaal gekocht of geruild kan worden en waar informatie te vinden is.Het restaurant zorgt voor de inwendige mens.

Het RRC is te vinden aan Wassenaarseweg 501 en de modelspoordag duurt van 10.00 tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Eén van de doelen van de dag is dat de patiënten die in het revalidatiecentrum verblijven wat afleiding krijgen en kunnen proeven van de gezellige sfeer.Op www.rrc.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×