Harry Sacksioni , foto: PR.

Harry Sacksioni solo in Leidse Waag

Ooit had Harry Sacksioni de droom om als voetballer de top te bereiken. Zijn grote voorbeeld was Johan Cruijff en de jonge Sacksioni speelde al bij Ajax. De top bereikte hij wel, maar niet met voetballen! De virtuoze gitarist is zowel in het buitenland als in eigen land een begrip geworden. Naast een geweldige gitaarspeler is Sacksioni ook een goede entertainer, die zijn nummers op onnavolgbare wijze aan elkaar praat. Woensdag 12 maart treedt Sacksioni op in de Leidse Waag met zijn soloprogramma ‘Stringdance 2’. Naast eigen composities zijn ook bewerkingen van klassiekers en omfloerste ballades te horen.

‘Stringdance 2’ vindt plaats op woensdag 12 maart, aanvang 20.15 uur in de Waag.

Meer info: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×