PvdA wil duidelijkheid over kwaliteit asbestbestrijding

De PvdA heeft enkele schriftelijke vragen aan het college voorgelegd met betrekking tot de asbestbestrijding in Leiden. In januari maakte het ministerie van VROM bekend, dat de asbestbestrijding in een aantal gemeenten niet goed functioneert. De PvdA heeft via de griffie geprobeerd te achterhalen hoe het met de Leidse asbestbestrijding stond, maar tot nu toe zonder resultaat.Het tijdschrift PM publiceerde onlangs echter een artikel waaruit blijkt, dat Leiden volgens VROM één van de grote gemeenten is, die de asbestbestrijding niet goed uitvoert.

Reden voor de PvdA om een paar schriftelijke vragen te formuleren.De partij is benieuwd naar de precieze kritiek van het ministerie op de Leidse wijze van asbestbestrijding en wil weten waarom de gemeenteraad niet op de hoogte van deze kritiek is gebracht.Daarnaast is de PvdA benieuwd naar de stappen die het college neemt om de situatie te verbeteren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×