Voedselveiligheid en hygiëne RRC tiptop

Het Rijnlands Revalidatie Centrum scoort met een 8,7 voor voedselveiligheid en hygiëne, bovengemiddeld hoog. Dit is gebleken uit een onafhankelijk onderzoek dat pas gehouden is. Bij deze test is het RRC getoetst op 84 processen, waaronder het proces rond de inkoop van voedsel, de persoonlijke hygiëne, de warme en koude bereiding en de reiniging. Dit alles moet voldoen aan strenge criteria die een paar jaar terug flink zijn aangescherpt.

De coördinator catering van het RRC Arold Houwaart, is erg blij met de mooie score. Hij zegt: ‘We hebben de test toch makkelijk doorstaan. Laat Rob Geus van de smaakpolitie maar komen. Ik geef hem lachend een rondleiding!’ De andere instellingen die werden onderzocht, scoorden gemiddeld een 6,5 tot een 7.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×