Victor Löw en Mirjam de Rooy in 'Misery', foto: PR.

Bloedstollende thriller van Stephen King nu op toneel

De bloedstollende thriller van Stephen King: ‘Misery’ is in de toneelversie, onder regie van Porgy Franssen, te zien in de Leidse Schouwburg. In het verhaal krijgt pulpschrijver Paul Sheldon, gespeeld door Victor Löw een auto-ongeluk in een afgelegen streek. Zijn redster in nood, de oud-verpleegster Annie Wilkes, ijzersterk neergezet door Mirjam de Rooy, blijkt andere plannen met haar patiënt te hebben dan in eerste instantie te verwachten is. Met harde middelen regisseert zij het verdere verloop van personage Misery in de nieuwe roman van de aan bed gekluisterde schrijver. Door zijn voet af te hakken zorgt de zwaar psychotische ex-verpleegster ervoor, dat haar patiënt nog een tijdje bij haar blijft.

De voorstelling vindt plaats op 26 maart, aanvang 20.15 uur. Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden op: 0900-900 1705 (25 ct pm), of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×