Tegendraads Festival in LVC

Dstruct en Wot Nxt organiseren in samenwerking met het Leidse LVC het ‘Tegendraads Festival’. Dit festival is een bonte mix van live muziek, dj’s, live-acts en kunst, met veel lokale dj’s en bands. Het internationale tintje wordt verzorgd door artiesten uit Tsjechië, België, Duitsland en Italië. Om 19.00 begint het festival met een ‘Tegendraads’ t-shirt expositie. Hedendaagse ontwerpers, die in eigen beheer exclusieve t-shirts ontwerpen en zelf uitbrengen, laten hun collecties zien, die ook te koop zijn! Om 19.30 uur beginnen de muziekoptredens. Verschillende stromingen in de muziek komen op deze avond samen, zoals: hiphop uit Leiden van De Nomaden, een stemkunstenaars uit Italië in de vorm van Madame P, live jungle/hardcore van X&Trick uit België en Rotterdamse breakbeat van Microbot&Madnix en nog vele anderen.

Het festival vindt plaats op zaterdag 29 maart, aanvang 19.00 uur. Meer info: www.lvc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×