Ga mee op werkvakantie naar Buffalo City

Komende zomer gaat Keys for Kids, dat voorheen de Leidse Werkbrigade heette, voor de derde keer op werkvakantie naar Buffalo City in Zuid-Afrika. Jongeren van 16 jaar of ouder, die graag mee willen om in de Leidse zusterstad de handen uit de mouwen te steken, zijn komende donderdag, en vrijdag 4 april welkom bij voorlichtingsbijeenkomsten over het project. De werkvakantie is een combinatie van vakantie en ontwikkelingswerk. De deelnemers zullen de gebouwen van het K.W.T. Child and Youth Care Centre, waar ongeveer 120 aidswezen wonen, opknappen. Daarbij worden ze ondersteund door jongeren uit Buffalo City zelf.

Ook biedt de vakantie sportieve mogelijkheden en worden er excursies gemaakt naar onder andere het Addo Elephant Park. De deelnemers worden voor een jaar benoemd tot ambassadeur van Keys for Kidsen zullen na afloop van de reis presentaties geven over de stichting en het project, zodat dit binnen Leiden meer bekendheid krijgt. Ook werven zij deelnemers voor de vakantie van 2009, die de ambassadeursrol na terugkomst van hen zullen overnemen.Beide voorlichtingsavonden vinden plaats in café Einstein aan Nieuwe Rijn 19 en beginnen om 19.30 uur. Er kunnen in totaal 16 jongeren mee op reis en inschrijven kan nog tot 15 mei.De werkvakantie wordt georganiseerd door Keys for Kids in samenwerking met de gemeente Leiden en de Stichting Stedenband Leiden – Buffalo City. Op www.keysforkids.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×