'Soledad' van Priscilla Rodriguez.

'Felgekleurde waarheden' in Oude Raadhuis Warmond

Drie kunstenaars exposeren in verschillende disciplines hun ‘Felgekleurde waarheden’ in galerie het Oude raadhuis in Warmond. Edelsmid Mirjam Bentvelzen maakt haar grillige werken in zilver en goud, waarbij de zee haar grote inspiratiebron is. Priscilla Rodriguez fotografeert en maakt fascinerende collages van combinaties met stof, papier en fotografie, die een wereld van verbeelding laten zien. Tim Hupkes werkt haar eigenaardige en eigengereide beesten uit in acryl en aquarel en zet in felle kleuren en strakke lijnen een nieuwe werkelijkheid neer. De expositie wordt op 30 maart feestelijk geopend in aanwezigheid van de drie kunstenaar.

De expositie loopt van 26 maart tot en met 21 april. De opening vindt plaats op 30 maart om 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×