Leiden krijgt eerste Stationsapotheek

Op de grotere treinstations komen dit jaar de eerste apotheken. De Nederlandse Spoorwegen gaan daarvoor in zee met Stationsapotheek, een particulier initiatief. Dit bedrijf opent in oktober de eerste vestiging op Leiden CS. Dat maakte mede-eigenaar Coen Groeneveld vandaag bekend. Leiden is het op vier na grootste NS-station van Nederland en geldt als proeftuin voor nieuwe stationsconcepten, met onder meer een modewinkel, een HEMA en een fitnesscentrum. De apotheek zal zeven dagen per week van 07.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn voor advies en het ophalen van medicijnen.

Bij succes komen er de komende jaren stapsgewijs vestigingen bij op grote internationale NS-stations zoals Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×