Swingende avond voor liefhebbers van fanfare- en blaasmuziek

Volgende week zaterdagavond organiseert Drumfanfare FBL, ofwel de Franciscusband Leiden, een feestelijke bandavond. Tijdens deze avond kunnen liefhebbers van fanfare- en blaasmuziek hun hart ophalen. de Franciscusband laat hen door middel van een swingend concert meegenieten van het veelzijdige repertoire en heeft voor deze avond een programma samengesteld met lichte muziek uit de jaren 70, 80 en 90..Zo worden onder andere The Robbie Williams Medley, Go Breaking My Heart en Don’t Take Away The Music gespeeld.

De avond wordt gehouden in Zalencentrum ‘Four Reasons’ aan de Lange Mare, en begint om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×