'Bijzonder gewoon' werk van Trijntje in DAC’art

Voor Trijntje is schilderen een manier om haar trauma’s te verwerken; zij houdt ervan om te experimenteren met verschillende technieken. Haar werk toont een emotionele ontdekkingsreis en laten kleine stukjes van haarzelf zien. De schilderijen, soms abstract en soms figuratief zijn vanaf 11 april te zien in galerie DAC’art van het dagactiviteitencentrum DAC Leiden onder de titel: ‘Bijzonder gewoon’. De opening wordt verricht door de Leidse kunstenaar Resi van der Ploeg, bekend van projecten zoals ‘Nattigheid in Noord’ en ‘Lichtjes leids’ op donderdag 10 april.

De expositie loopt tot 23 mei. Meer info: www.dacleiden.nl of www.galeries.nl

DAC Leiden, Flevoweg 5, Leiden is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Galerie DAC’art en het dagactiviteitencentrum DAC Leiden zijn onderdelen van GGZ Leiden en omstreken, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Leiden en omstreken. Meer informatie over GGZ Leiden is te vinden op: www.ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×