Open dag Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Van donderdag 10 tot woensdag 16 april, organiseren de consumentenbelangenorganisatie KVHN, de artsenvereniging voor homeopathie VHAN en de vereniging van klassiek homeopaten NVKH, de landelijke themaweek over Homeopathie en Allergie. Er vinden die week allerlei lezingen en open dagen plaats, waarbij de aandacht wordt gevestigd op de homeopathische behandelingen die kunnen helpen bbij het bestrijden van allergie├źn, zoals hooikoorts.

Ook de Leidse Praktijk voor Klassieke Homeopathie houdt een open dag, en wel aanstaande zaterdag.Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn de deuren geopend voor alle belangstellenden. De praktijk is te vinden aan Berlagestraat 11 en het adres van de website is www.ziekzijnbeterworden.nl. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×