'Cross mediale' springplank voor aanstormend talent

Edward van Tongeren en Jeffrey van den Berg lanceren morgen officieel en feestelijk hun ‘cross mediale’ springplank voor aanstormend talent: CAMEDY.NL. De presentatie van deze site, waarmee volgens de bedenkers een uniek professioneel platform is gecreëerd, vindt plaats tijdens de eerste CAMEDY Night bij de Leidse ‘Bad Habits’ aan de Pelikaanstraat. Van der Berg over de site: “Wij zouden graag zien, dat mensen hun eigen materiaal plaatsen en niet de al bekende cabaretfilmpjes of leuke tv-fragmenten, zoals bij YouTube het geval is. Die vergelijking mag trouwens meteen de prullenbak in, want CAMEDY.NL is veel meer dan dat”.

Van Tongeren vult aan: “Bij ons kunnen ook nog audio columns geplaatst worden, sketches, grappige gedichten en animaties. Het mag allemaal zolang de intentie maar is om de bezoeker te vermaken, aan het lachen te krijgen of aan het denken te zetten. Of dat het geval is daar oordelen wij niet over, dat mag bezoekend Nederland doen. Hierdoor ontstaat er een mooie hitlijst, waar logischerwijs natuurlijk ook iets mee gedaan moet worden”.

11 april, aanvang 21.00 uur. De toegang is gratis. www.camedy.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×