Ierse sensatie met Anúna in Leidse Schouwburg

Vorig seizoen was het concert van het Ierse Anúna in de Leidse Schouwburg al snel uitverkocht; nu zijn er nog kaarten te bestellen voor deze absolute topper binnen de Ierse muziek. De voorstelling vindt plaats op maandag 21 april onder de titel: ‘Sensation van Anúna’. Het Ierse en Keltische muzikaal erfgoed is bij dit vocale gezelschap in goede handen. De basis voor het wereldwijde succes werd in de jaren ’90 gelegd, toen het koor deel uitmaakte van Riverdance. Onlangs verscheen de nieuwe cd ‘Sensation’, die de basis vormt voor een korte Nederlandse tournee.

Reserveren is mogelijk via de afdeling kaartverkoop van de Leidse Schouwburg op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via: www.leidseschouwburg.nl.

De voorstelling begint om 20.15 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×