Politiek café over integratie en islam

Woensdagavond 23 april spreekt Cöskün Cörüz in Leiden over integratie en de invloed van de islam in de Nederlandse samenleving. Cöskün Cörüz is tweede kamerlid voor het CDA en is moslim van Turkse afkomst. De discussie zal gaan over hoe de Nederlandse samenleving en de Nederlandse politiek ervoor staan na de film Fitna. Is de dialoog aangegaan of staan moslims en niet-moslims nog verder dan ooit van elkaar af?

De hamvraag, terugkijkend op de reacties van enkele politici: “Wat is het advies aan politiek Den Haag om met integratie en islamisering om te gaan? Moet men kiezen voor ‘de harde aanpak’ of moet men de boel bij elkaar houden?

Het politiek café is 23 april vanaf 20.00 uur in de bovenzaal van Café Einstein, Nieuwe Rijn 19. Het café wordt georganiseerd door het CDA Leiden en staat open voor alle belangstellenden. Meer informatie over het café staat op www.cdaleiden.nl/cdacafe.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×