Tussen Koe en Kunst in Warmond

In samenwerking met galerie De Pomp en het Kunstcafe, exposeert galerie Het Oude Raadhuis van Warmond het werk van drie verschillende kunstenaars in ‘Buitenlucht, buitenlicht’ in het kader van de manifestatie ‘Tussen Koe en Kunst’. Mieke Sampers maakt schilderijen, tekeningen en 3D-installaties, Fons Versluijs, bekend de grote beelden in de bollenstreek, laat zijn tot de verbeelding sprekende beelden zien en Nicoline Heemskerk toont haar kleurige schilderijen van koeien, geiten en ezels, die zij met karakter neerzet. De expositie loopt van 23 april tot en met 19 mei en zal op vrijdag 25 april om 20.15 uur geopend worden. De manifestatie opent een kwartier eerder op het pleintje bij de dorpspomp in Warmond.

Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×