Vlindertuin Zijlwijkschool aangelegd

Gistermiddag hebben medewerkers van de Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest de laatste hand gelegd aan een vlindertuin bij de Zijlwijkschool in de Merenwijk. Jaarlijks geeft de Rabobank een percentage van de opbrengst terug aan de maatschappij. Dit bedrag wordt verdeeld onder enkele teams bestaande uit bankmedewerkers, die zelf mogen bepalen voor welke bestemming zij het inzetten. Dit jaar is in overleg met de Zijlwijkschool besloten om een vlindertuin aan te leggen. Ook een aantal andere Leidse ondernemers, heeft hieraan een bijdrage geleverd en vrijwilligers hebben de tuin klaargemaakt voor beplanting.

Gistermiddag is de tuin feestelijk geopend. Nu is het nog wachten op de vlinders.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×