Leefbaar Leiden niet naar Straatsburg

Hoewel ook Leefbaar Leiden was uitgenodigd wethouder John Steegh te vergezellen bij zijn bezoek aan het Franse Straatsburg en Mulhouse, om daar de lightrailsystemen te bekijken, heeft de partij besloten thuis te blijven. De reden van dit besluit is, dat De fractie het te ver vindt gaan om in een lux hotel te verblijven en uitgebreide diners te verorberen, die gefinancierd worden met geneenschapsgeld. Bovendien, zo zegt fractievoorzitter Daan Sloos: “is er al genoeg gezien om nu al tot het besluit te komen dat de Rijn en Gouwelijn er nooit moet komen. De uitslag van het referendum liet ons dat al zien.”

Het bezoek aan Frankrijk duurt nog tot morgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×