Amnesty Leiden zoekt nieuwe voorzitter

De Leidse afdeling van mensenrechtenorganisatie Amnesty International, zit over een paar maanden zonder voorzitter. De huidige voorzitter stapt namelijk per eind juli op.Amnesty Leiden is dus dringend opzoek naar een enthousiaste en betrokken opvolger.

De voorzitter stuurt zo´n 50 vrijwilligers aan, zorgt voor continuïteit in de activiteiten en fungeert als contactpersoon richting Amnesty Nederland. Verder hanteert hij of zij de voorzittershamer tijdens de maandelijkse bestuurs- en werkgroepvergaderingen.Wie belangstelling heeft, kan mailen naar amnestywgleiden@hotmail.com. Meer informatie over de organisatie staat op www.amnesty.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×