Vragen D66 over verbetering horeca-aanbod

Naar aanleiding van het avondje uit met wethouder Van Woensel, stelt Paul van Meenen het college namens D66 enkele schriftelijke vragen. D66 nam de wethouder op zaterdag 1 maart mee op stap, in de hoop dat hij de mening van de partij zou gaan delen, dat het Leidse uitgaansleven niet genoeg mogelijkheden biedt voor jongeren en studenten. Uit een artikel in de Mare maakt D66 op, dat de wethouder het avondje leuk gevonden heeft en dat hij een aantal standpunten van de partij over de noodzaak van verbetering van het uitgaansaanbod, deelt.

Van Meenen vraagt nu, of het college het met zijn partij eens is, dat er te weinig dansgelegenheden in Leiden zijn. Van Woensel verwijst in het artikel in de Mare, naar de ambities in het collegeprogramma binnenstad, waarin is aangegeven dat de mogelijkheden voor uitbreiding van de Leidse horeca zullen worden onderzocht. D66 wil graag meer informatie over de opzet van het onderzoek. Ook is Van Meenen benieuwd of dit onderzoek inmiddels al gestart is en wanneer de onderzoeksresultaten bekendgemaakt zullen worden.In genoemd artikel noemt de wethouder de Beestenmarkt en Lammermarkt als goede locaties voor uitbreiding van de horeca. D66 deelt deze mening en vraagt naar de mening van het college. Tenslotte vraagt de partij naar welke locaties het college verder nog onderzoek doet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×