Enorm kunstwerk op Lammenschanspark

Op het Lammenschanspark staat sinds enige tijd een kunstwerk, dat wel 60 meter lang is. Leerlingen van de opleiding Vormgeving, Design en Architectuur van het ROC Leiden, hebben de bouwschutting die de bouwwerkzaamheden voor het ROC en het vmbo van het Da Vinci College aan het oog moet onttrekken, namelijk omgetoverd tot een bijzonder kunstobject.

In het kader van het lesprogramma waarin zoveel mogelijk wordt gewerkt met praktijkopdrachten, kregen de leerlingen de opdracht, om onder leiding van kunstenaar Martine Ponte verschillende ontwerpen voor de schutting te maken, die de diverse opleidingen een eigen gezicht moeten geven. De schutting is niet alleen bewerkt met verf, er zijn zelfs radiatoren, toetsenborden en autoportieren op aangebracht. De komende twee jaar is de creatie nog te bewonderen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×