ZVL vierde in European Champions Cup

De waterpolo-speelsters van ZVL, zijn vorig weekend in de finale van de European Champions Cup op de vierde plaats geëindigd. De European Champions Cup is het hoogste dames waterpolo toernooi in Europa. De ZVL-dames, die afkomstig zijn uit Leiden en Oegstgeest, wisten de teams uit Rusland en Hongarije achter zich te laten, maar waren met scores van 11-5 en 12-15 net niet sterk genoeg voor overwinningen op Orizzonte Catania en Fiorentina, de landskampioen van Italië.

Met deze vierde plaats hebben de ZVL-dames zich gekwalificeerd voor deelname aan de Europese Champions Cup 2008-2009.Jim van Es die coach en trainer van het damesteam is, maakt zich weinig zorgen en vertelt:”Ik ga er vanuit dat dit team zodanig voltallig en stabiel blijft dat we volgend jaar nog mooiere wedstrijden en prestaties kunnen neerzetten. Het team gaat er in ieder geval voor.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×