Groot feest op Vijf Meiplein en Bevrijdingsplein

Ter gelegenheid van Bevrijdingsdag, organiseert winkelcentrum de Luifelbaan aanstaande maandag een grote happening. op het Vijf Meiplein en Bevrijdingsplein zijn dan tal van leuke activiteiten voor kinderen. Volwassenen kunnen op koopjesjacht bij de braderie.

De kinderen kunnen bij het winkelcentrum terecht op een kinderboerderij met zo’n 70 dieren en een ganzenhoedster. Ook kunnen ze zich laten Schminken en Painten. De jeugd van 6 tot 10 jaar, kan zich uitleven op een quadsbaan met een oppervlakte van 250 m². De feestelijkheden worden verder opgeluisterd door een draaiorgel, zweefmolen, luchtkussen, treintje, poppenkast en kraampjes met Oliebollen en suikerspinnen.Het Bevrijdingsfeest duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×