Fotowedstrijd voor Stevenshofbewoners

De amateurfotografen uit de Stevenshof, kunnen gewapend met hun camera op pad. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stevenshof, organiseert woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet namelijk een fotowedstrijd genaamd ‘Kijk op je wijk!’ voor de wijkbewoners.

De wedstrijd is onderverdeeld in drie categorièn, namelijk:1 Thuis in de Stevenshof: wat maakt de Stevenshof bijzonder? Wat heeft de fotograaf gedaan om zich er thuis te voelen? 2 Samenleven!: hoe leeft de inzender samen met zijn buurtgenoten; wat maakt de wijkleefbaar?3 Ontdek je plek… en maak er wat moois van!: werk een idee uit dat betrekking heeft op het verbeteren dan wel opfleuren van een speciale plek in de wijk: (binnen)plein, flat, school of verenigingsgebouw en leg dat vast op een foto. 

De deelnemers moeten de wijk op hun foto in beeld brengen en daarbij een korte toelichting leveren van maximaal een halve A4. Iedere deelnemer mag maximaal drie foto´s insturen. Alle inzendingen worden verwerkt in een expositie, die vanaf 14 juni in de bibliotheek van de Stevenshof te zien is. Bovendien maken de beste inzendingen kans op mooie prijzen. Het beste idee dat betrekking heeft op categorie 3, wordt zelfs uitgevoerd, indien dit praktisch uitvoerbaar en inventief is.

De jury beoordeeld de foto´s op zowel artistieke, als fotografische kwaliteit. De winnaars worden tijdens het wijkfeest van 14 juni bekendgemaakt.

Foto´s kunnen tot 2 juni gemaild worden naar p.sanders@dsvzev.nl, of per post naar het kantoor van de Sleutels van Zijl en Vliet Antwoordnummer 10192, 2300 VB Leiden worden gestuurd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×