Terrasscherm vernield, eigenaar geslagen

Op de middag van Koninginnedag zijn twee 18-jarige bewoners uit Krimpen aan den Ijssel aangehouden, wegens mishandeling en vernieling. Het echtpaar dat eigenaar is van een café aan de Sint Jorissteeg, hoorde die middag lawaai op het terras en nam een kijkje. Eén van de terrasschermen bleek uit de grond en uit de muur losgetrokken te zijn en het stel zag een groep mensen wegrennen richting Hooigracht. De man en vrouw zetten de achtervolging in en kregen één jongen te pakken. De groep richtte zich toen echter op het echtpaar en gaf de vrouw enkele klappen. Het echtpaar ging hierop geschrokken terug naar het café. Een getuige had gezien dat de twee 18-jarigen verantwoordelijk waren voor de vernieling en mishandeling, en meldde dit aan de politie, die het tweetal kon aanhouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×