Op verschillende plaatsen in en om de Sleutelstad worden vandaag braderie├źn en andere bevrijdingsmarkten gehouden. Mede dankzij het prachtige weer is de belangstelling groot en lopend langs de vele aanbiedingen en (kleine) kermisattracties zou je bijna denken op vakantie te zijn. De terrassen rondom de markt aan Doezastraat en de Herenstraat zijn afgeladen en bootjes varen af en aan. In de parken en plantsoenen liggen mensen te relaxen in het zonnetje. Op de markt wordt er druk gegraaid in stapels bikini's en zomerkleding en de kleintjes vermaken zich uitstekend op het springkussen en de draaimolen. Naast aanbiedingen van de achterliggende winkels staan er ook veel kramen met antiek en boeken. Natuurlijk is er muziek en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. De markt duurt nog tot 18.00 uur.

Foto's: Jacqueline Borg

Zonovergoten bevrijdingsdag

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×