PvdA viert Dag van de Arbeid

Afgelopen donderdag heeft de PvdA-Leiden de Dag van de Arbeid traditiegetrouw gevierd. Allereerst werd een bezoek gebracht aan de Elly Kerckhoffskade, omdat de naamgever van deze straat veel voor Leiden en de Leidse afdeling van de PvdA betekend heeft. Kerckhoffs maakte zich jaren lang sterk voor de sociaal zwakkeren in de stad. Na een toespraak van Hilde Jansen, werden er rozen in de straat uitgedeeld.

Daarna blikte oud-wethouder Cees Waal in wijkcentrum Vogelvlucht terug op het Leiden uit de jaren 50. Vijf aanwezigen die tussen de 50 en 60 jaar lid van de PvdA zijn, ontvingen een lntje van burgemeester Lenferink. De dag werd afgesloten door Fractievoorzitter Henny Keereweer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×