Berber vrouw, foto: PR.

Met Werelddans Centrum Arevik naar Marrakech

Werelddans Centrum Arevik organiseert in oktober dit jaar een reis naar het prachtige Marrakech. De reis is bedoeld voor een iedereen, die van oude, oosterse cultuur, dans, muziek en tradities houdt. Men hoeft niet perse te kunnen dansen om deel te nemen aan deze reis. Naast diverse workshops met bijvoorbeeld Berberdans, buikdansen en andere folkloristische dansen, staan interessante excursies op het programma zoals: bezoek aan het beroemde Djema el Fna plein met zijn slangenbezweerders en bazaar, tour per dromedaris door de woestijn naar Zagora, overnachting in de woestijn en een bezoek aan Koudabia Moskee. Meer info, programma en inschrijving: www.arevik.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×