Taxatiedag druk bezocht

In samenwerking met veilinghuis Christie’s heeft Stedelijk Museum De Lakenhal vandaag een speciale taxatiedag voor bezoekers georganiseerd. Ondanks het prachtige weer was de belangstelling erg groot en zaten mensen met hun ‘schatten’ in vuilniszakken en verhuisdozen, geduldig te wachten tot ze aan de beurt waren. Het aanbod schilderijen en daarmee ook veel reproducties, was groot, maar ook beeldjes, vazen, sierraden en zilver werden aan de taxateurs voorgelegd. “Wat moet ik met al dat zilver, dan alleen maar poetsen?”, zo meldde een mevrouw uit Oegstgeest en zij vervolgt: “En als ik het ergens neerzet, wordt het misschien wel gestolen”. Hoewel de taxatie gratis en vrijblijvend is, kan men in geval van werkelijk waardevolle spullen, deze via Christie’s ter veiling aanbieden. Dat was de Oegstgeestse dan ook zeker van plan.

foto’s Jacqueline Borg.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×