Fotogalerij siert bouwhekken Diamantlaan

Wethouder Jan Jaap de Haan van Cultuur zal donderdag 15 mei, om 12.30 uur, de Fotogalerij Diamantlaan feestelijk openen. De serie van 20 grote foto’s zijn gemaakt door kinderen van De Weerklank, een school voor kinderen met hoor- en/of spraakproblemen. Het idee komt van Menno Korenhof, die een fotovakhandel heeft in winkelcentrum Diamantplein. De kinderen hebben foto’s genomen van plekken in de wijk, die zij interessant vinden om te laten zien. Op deze manier hebben zij kennis gemaakt met fotografie en hebben hun wijk eens op een andere, namelijk creatieve manier bekeken. Mooie bijkomstigheid is dat met de fotogalerij een nieuwe interessante plek in de wijk ontstaat en de bouwhekken rond de sloop er niet zo kaal bij staan.

Het project is gerealiseerd door Portaal in samenwerking met De Weerklank, Foto Korenhof en Beelding Media Producties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×