Jochem Myjer, Philip van Pijnaker en Cees Goekoop onthuld

Vanmiddag wordt de Street of Fame uitgebreid met drie banieren. De Leidse beroemdheden die op deze banieren staan, zullen ze zelf onthullen.‘Haarlemmerstraat: Street of Fame’ is een initiatief van de winkeliersvereniging Haarlemmerstraat. Met de Street of Fame, wil de vereniging historische Leidenaars weer tot leven brengen op de Leidse Winkelstraat.Vorig jaar zijn de eerste banieren opgehangen. Zij bevatten portretten van onder andere Rembrandt van Rijn, Albert Einstein, de Zangeres Zonder Naam en Armin van Buuren.

Vanmiddag zullen Cabaretier Jochem Myjer, Molenaar Philip van Pijnaker en oud-burgemeester Cees Goekoop hun banier onthullen, waarbij zij zullen vertellen wat zij met de Sleutelstad hebben.De onthulling vindt om 16.00 uur plaats bij Café de Vergulde Kruik. Iedereen is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×