Scouts Sint Jozef beste uit regio

Een groep Gidsen van Scouting Sint Jozef is afgelopen weekend op de 50e plaats geëindigd bij de Landelijke Scouting Wedstrijden. Zij scoorden het hoogst van de drie deelnemendegroepen uit de regio. De Leidse scouts van de Franciscusgroep werden 56e en de Voorschotense deelnemers eindigden op de 103e plaats.

De wedstrijd vond plaats op Scoutinglableterrein Buitenzorg in Baarn en het thema was ‘Groetenuit de Rimboe’. De teams werden beoordeeld op zaken als aankleding, samenwerking en scouttechnieken, zoals kaartlezen, kompasgebruik en knopen.Het team van Sint Jozef bestond uit Lotte, Nienke, Jacobien, Annemieke en Dide. Zij hadden zich van te voren goed voorbereid, door een camouflagenet te versieren, shirts te maken, een thema-maaltijd te bedenken en voor een logboek te zorgen. Meer informatie over de scoutinggroep is te vinden op www.stjozef.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×