Koop "rommel" voor Malawi

Komende zaterdag organiseert de Christelijke gemeente Langebrug een rommelmarkt, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Matunkha Centre in Malawi. Dit centrum stimuleert bewoners om de aidswezen uit hun omgeving zelf op te vangen en hen op een kindvriendelijke manier te verzorgen. Ook biedt het Matunkha Centre de bewoners mogelijkheden om beter in hun onderhoud te voorzien en kunnen de kinderen er naar school. Op www.matunkha.nl is meer informatie te vinden.

Op de rommelmarkt zijn naast allerlei tweedehands spullen, ook handgemaakte geschenkjes en huisgemaakt lekkers te koop. Voor de jeugd is er een grabbelton. De markt wordt gehouden aan Langebrug 63 en duurt van 10.00 tot14.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×