"College probeert raad buiten spel te zetten"

“Het college probeert de raad buiten spel te zetten”, zo meent de SP. De partij is van mening, dat het college begrotingswijzigingen wil doorvoeren, zonder daarover voldoende met de raad te overleggen. Burgemeester en wethouders willen ongeveer één miljoen euro meer uitgeven dan hun voorgangers. SP-fractievoorzitter Antoine Theeuwen zegt: “De plannen van dit college zouden gewoon in de vakcommissies besproken moeten worden, en niet moeten worden behandeld alsof het alleen maar een technische financiële wijziging zou zijn”.

De SP-fractie wil het niet bij de gang van zaken laten zitten en zal komende donderdag ruimschoots vertegenwoordigd zijn bij de commissievergadering Werk en Financiën, waarin een aantal begrotingsplannen besproken wordt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×