Buitenboordmotordiefstal snel opgelost

De politie heeft afgelopen vrijdag twee mannen uit Voorhout aangehouden in verband met de diefstal van een buitenboordmotor. De boot waarvan de buitenboordmotor werd gestolen, lag aangemeerd in het water in de buurt van de Wasbeeklaan in Warmond. Een getuige zag dat de mannen de buitenboordmotor meenamen en belde de politie. De politie kon de twee mannen nog op de Wasbeeklaan staande houden. De twee mannen verklaarden dat zij in opdracht van een 24-jarige Leidenaar aan het ‘werk’ waren.

De verdachten beweerden dat ze dachten dat de buitenboordmotor van de Leidenaar was. De politie heeft daarop ook de 24-jarige Leidenaar aangehouden. De verklaringen van de verdachten lopen echter uiteen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×