Bewoners Toruñ te gast in Leiden

Afgelopen woensdagavond is een dertigtal inwoners van Toruñ, de Poolse zusterstad van Leiden, in de Sleutelstad gearriveerd. De groep bestaat onder andere uit docenten van een school voor slechthorenden, een jeugdtheatergroep, journalisten, historici, ambtenaren monumentenzorg, Europese zaken en brandweer, leden van de stedenbandwerkgroep en de winnares van een radio-kennisquiz over Leiden en Nederland.

De gasten logeren op gastadressen en hebben een druk programma. Aan het eind van de middag worden ze in het Stadhuis ontvangen door wethouder Jan-Jaap de Haan en vanavond verzorgt De Jeugdtheatergroep een voorstelling in het kunstcentrum aan Haagweg 4. Het theater begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×