Diaconessenhuis doet mee aan campagne Het Ziekenhuis Zorgt

Het Diaconessenhuis doet mee aan de imagocampagne Het Ziekenhuis Zorgt. Deze campagne is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizenen moet extra aandacht geven aan de meer dan 180.000 medewerkers in de zorg.De campagne wordt onder de aandacht van het publiek gebracht door middel van buitenreclame en radiospotjes. Verder hangen er in de deelnemende ziekenhuizen posters met foto´s van ziekenhuismedewerkers en patiënten.

In het Diaconessenhuis hebben vier medewerkers met hun patiënt model gestaan. Twee posters zijn nu al in het ziekenhuis te bewonderen, de andere twee worden in september ingezet.Afgelopen maandag reikte de directeur bedrijfsvoering, Hans den Hollander de posters aan de modellen uit.Op www.hetziekenhuiszorgt.nl is meer informatie over de campagne te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×