Orgelpromenade Hooglandse Kerk weer van start

Afgelopen zaterdag is de Orgelpromenade in de Hooglandse Kerk weer losgebarsten met een sfeervol concert van JuliaTamminen. Tot eind september vindt er iedere zaterdagmiddag om 13.30 uur een gratis orgelconcert plaats in deze monumentale kerk. Alleen op zaterdag 12 juli verplaatst het concert naar de Lodewijkskerk.De concerten worden verzorgd door een groot aantal organisten. Zij zullen zowel solowerk, als samenspel met vocale en instrumentalesolisten laten weerklinken.

Morgen neemt Chris Bragg plaats achter het orgel. Samen met violist Emma Jones, speelt hij muziekstukken van onder andere Johann Schop en Corelli.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×