Website energiebesparing gelanceerd

Inwoners en ondernemers van Leiden en regio die energie willen besparen, kunnen sinds kort terecht op www.energieservicepuntwest-holland.nl. Dit Servicepunt Energie-efficiënt Ondernemen, is een initiatief van de Milieudienst en de gemeenten uit West-Holland. Het bevat informatie voor zowel particulieren, als ondernemers. Particulieren kunnen er onder andere tips krijgen ofer energie- en elektriciteitsbesparing, en er zijn diverse doe het zelf maatregelen. Ook biedt het servicepunt de mogelijkheid om zelf het energielabel van een woning te bepalen.

Ook ondernemers vinden er tips om energie te besparen. Bovendien kunnen zij via de site offertes aanvragen bij bedrijven die energiebesparende producten leveren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×