Inschrijving voor Ontzettend Leiden 2008 gestart

Tot 26 juli kunnen muzikanten uit de Leidse regio zich inschrijven voor ‘Ontzettend Leiden 2008’. Rock, reggae, pop, metal, hiphop, soul, folk, funk, punk en dance; alle muziekgenres zijn welkom! Op 1 september wordt ter promotie van de muziekscene in de Leidse regio de vierde ‘Ontzettend Leiden CD’ uitgebracht. Deze cd wordt feestelijk gepresenteerd tijdens het tweedaagse muziekfestival, dat dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 september plaatsvindt in poppodium LVC. Inschrijven kan via: www.ontzettendleiden.nl.

Voor jonge muzikanten (14-21 jaar) die nog geen goede opnames hebben heeft Ontzettend Leiden een Bandcoachingstraject. Bandcoaching biedt ruimte aan 4 jonge bands of acts. Zij worden in de oefenruimtes begeleid door ervaren muzikanten, krijgen een professionele fotoshoot, coaching in podiumpresentatie, opnametijd, een demo en een optreden in het LVC aangeboden! De inschrijving voor Bandcoaching 2008 verloopt ook via www.ontzettendleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×