Website Rabobank Wensenfonds weer stemklaar

Op www.rabobankwensenfonds.nl kan weer gestemd worden op een groot aantal wensen met maatschappelijk belang. De jury van het Wensenfonds, die onder andere bestaat uit oud-wethouder Hans Buijing, de manager van de Stichting Leidse Welzijnsorganisatie en de algemeen directeur van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, had het dit jaar niet gemakkelijk. Er waren maarliefst 181 wensen aangemeld bij het wedstrijdsecretariaat. Na lang beraad, zijn 61 van die wensen genomineerd voor de publieksjurering.

Bij de nominering heeft de jury met name gekeken naar de originaliteit van de wens, de mate van het algemeen maatschappelijk belang, het aantal mensen dat er baat bij heeft en de haalbaarheid van de uitvoering voor wat betreft geld en tijd. Alleen inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest kunnen hun stem uitbrengen. Zij kunnen bijvoorbeeld stemmen op de aanschaf van een digitale camera voor de afdeling neonatologie van het LUMC, een trampoline voor de speeltuin in de Stevenshof, AED training en een AED apparaat voor de Leidse Reddingsbrigade, 75 stoelen en een steekwagentje voor de Leidse Harmoniekapel, of twee sportrolstoelen voor Mytylschool De Thermiek.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×