Van hallen naar huizen

Begin deze maand is de campagne voor de nog te realiseren wijk Groenoord gestart. Zodra de Groenoordhallen begin volgend jaar tegen de vlakte zijn gegaan, zal Groenoord CV, een samenwerking tussen Ymere en PFC2, beginnen met de bouw van deze wijk.De wijk zal volgens de plannen bestaan uit 350 woningen. Het gaat daarbij om zowel eengezinswoningen als appartementen, in de huur- en koopsector. Ook zal de wijk gaan beschikken over een aantal kantoren en andere voorzieningen. Op www.hallennaarhuizen.nl is binnenkort meer informatie over het project te vinden. Ook zullen belangstellenden zich er in de toekomst kunnen inschrijven voor de woningen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×