Vier Groene Lintjes uitgereikt

Namens Groen Links heeft Wethouder John Steegh vorige week donderdag, vier Leidenaars een Groen Lintje opgespeld. Zij kregen deze onderscheiding, omdat zij zich het afgelopen jaar ingezet hadden voor duurzaamheid en het milieu.

De gelukkigen waren: Jan Willem van Leenhoff voor zijn inzet voor een beter klimaat als vrijwilliger van Milieudefensie en zijn werk voor de Leidse Milieuraad en de Wereldwinkel, Gerard van der Klugt voor zijn vrijwillige inzet voor onder andere polderpark Cronesteijn en natuurwandelingen, Margje Vlasveld, projectleider van de IDEEwinkel en initiator van vele andere projecten rond duurzaamheid, enDavid van Dongen die al meer dan 20 jaar milieuvriendelijke producten toegankelijk maakt via zijn milieuvriendelijke warenhuis De Hoorn.De lintjes werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Theehuis in de Leidse Hout.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×