CDA en SLO verzoeken om kwijtschelding kleine ondernemers

Vorige week heeft het kabinet bekendgemaakt dat het mogelijk wordt, om belastingen kwijt te schelden voor kleine ondernemers. Het CDA en Stadspartij Leiden Ontzet, grijpen deze gelegenheid aan, om wethouder Gerda van den Berg te verzoeken deze kwijtschelding in Leiden in te voeren. Vorig jaar dienden beide partijen hierover al een initiatiefvoorstel in. Dit voorstel werd door veel partijen gesteund, maar liep vast op landelijke belastingwetgeving. Nu het kabinet deze regelgeving wil aanpassen, proberen de partijen het opnieuw. Ze hebben de wethouder gevraagd op welke belastingen de kwijtschelding precies betrekking heeft en binnen welke termijn deze kwijtschelding kan worden ingevoerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×