Verhuur appartementen Lepelaar gestart

Sinds gisteren kunnen ouderen die hun intrek willen nemen in één van de 42 sociale huurappartementen van de Lepelaar, zich daarvoor inschrijven. Het nieuwbouwcomplex aan de Apollolaan is bestemd voor ouderen en verstandelijk gehandicapten. De appartementen zijn levensloopbestendig en kunnen aan de fysieke behoeften van de bewoners worden aangepast. Op de begane grond bevindt zich onder andere een wijkservicepunt. Ook beschikt het gebouw over een aantal inpandige parkeerplaatsen.

De Lepelaar heeft naast de 42 huurappartementen, ook 14 koopwoningen. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht. Wie zich voor een huurappartement wil inschrijven, kan dat voor 2 juli doen via www.woonzicht.nl. Naar verwachting worden de woningen in september opgeleverd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×