Ons Doel en Ymere tekenen beheerovereenkomst 'De Schakels'

Vanmorgen ondertekenden Jan Voskamp van woningcorporatie Ymere en Ben Noorlander van woningcorporatie Ons Doel de beheersovereenkomst van De Schakels. Voor Ymere is dit complex het eerste bezit in Leiden. De Leidse woningcorporatie Ons Doel gaat de appartementen voor Ymere verhuren en doet ook het technische beheer. Daarnaast is het hoogste punt van de bouw bereikt. Het complex De Schakels ligt aan de rand van de nieuwe wijk Roomburg, aan de Liviuslaan in Leiden. Het bestaat uit drie gebouwen met een gezamenlijke parkeergarage. De verhuur van de 89 appartementen waarvan 80 in de sociale huursector en negen in de vrije huursector start over anderhalve maand. Deze week worden de verhuuradvertenties door Ons Doel geplaatst. (Foto: Fotobureau Peter Schipper).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×