Sieraden én ambtsketen van Sana bij Zône

Volgens Sana López Abellán (1981) zijn sieraden kleine, overzichtelijke kunstwerkjes. Zij exposeert gedurende de maand juli haar werk bij de Leidse galerie Zône. Ook is deze edelsmid een van de ontwerpers van de nieuwe ambtsketen voor burgemeester Lenferink, die op 7 september aan de burgervader overhandigd wordt. López Abellán heeft een Nederlandse moeder en een Spaanse vader en groeide grotendeels op in Nederland. In Leiden studeerde zij af als antropologe. Haar voorliefde voor andere culturen zette zich naast haar studie voort in de vormen en de materiaalkeuzes van haar sieraden. De tentoonstelling loopt van 1 tot en met 31 juli. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl. Meer info over de kunstenaar: www.arte-sana.nl.

Leiden ambtsketen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×